Back to top

Núria Castán, sisena en la segona prova del 'Freeride World Tour'

La 'rider' d'Almoster se situa última del rànquing després d'aquesta competició, que s'ha celebrat al Canadà. La pròxima cita per la del Baix Camp serà a Ordino Arcalís, a Andorra, del 28 de febrer al 3 de març.
Imatge de les riders del 'Freeride World Tour'

FOTOGRAFIA I IMATGES: Freeride World Tour

Arriscar li ha sortit car. Núria Castán ha disputat la segona prova de la competició de snowboard més important del món: el Freeride World Tour.

La d'Almoster, qui ja va optar per sorprendre el jurat en la primera competició al Japó, ha escollit aquesta setmana a Kicking Horse (Canadà) un tram d'un 60% de pendent.

La rookie l'ha aconseguit superar amb èxit i sense patir cap caiguda, però un seguit de penalitzacions prèvies l'han catapultat fins a la sisena posició, la mateixa en què es troba al rànquing general.

Dues proves per la gran final

Amb l'objectiu de mantenir la categoria, la del Baix Camp ha d'aconseguir escalar fins a les quatre primeres places, ja que solament aquestes li poden garantir la permanència.

Per fer-ho, haurà de fer un bon paper en les pròximes competicions, i això ho té de cara, ja que la següent prova se celebrarà a Ordino Arcalís (Andorra) del 28 de febrer al 3 de març.

De moment és la francesa Mariona Haerty qui encapçala la classificació en categoria femenina, seguida de l'estatunidenca Erika Vikander i de l'australiana Michaela Davis-Meehan.

Només queden dues proves més per conèixer si finalment Castán es classifica per a la gran final, que se celebrarà a Àustria del 18 de març al 5 d'abril.

Paraules clau:

Notícies relacionades