Back to top

Núria Díez és l'escollida per ocupar el número 9 del PSC a Reus

La ballarina i professora de dansa substitueix a Erika Molina a la llista socialista. Finalment, l'actual presidenta de l'AAVV del barri Gaudí, Maria del Mar Escoda, passa del número 9 al 7.

La ballarina i professora de dansa Núria Díez és l'escollida pel PSC de Reus per substituir la baixa d'Erika Molina. Després de la baixa de la candidatura anunciada la setmana passada, aquest dilluns l'alcaldable Sandra Guaita ha presentat Díez com a número nou de la llista socialista, per la qual cosa Maria del Mar Escoda, presidenta de l'AAVV del barri Gaudí, ocuparà finalment el lloc número set.

Díez està molt vinculada a la cultura i l'educació de Reus on és professora de dansa i també coordinadora de les Escoles Autoritzades de Dansa de Reus. També és secretària i representant de la província de Tarragona de l'Associació d'Escoles de Dansa Autoritzades pel Departament d'Educació, membre protector de la fundació Teatre Fortuny i coordinadora del Ball de Valencians de Reus.

La nova membre de la candidatura ha volgut posar l'accent en la importància de transmetre la cultura i les tradicions als infants des de molt petits i també la necessitat de fer una aposta clara per retenir el talent artístic al territori. Per a Díez, "la cultura és un senyal d'identitat a Reus i al projecte de la Sandra volem crear xarxes, una d'elles a cultura, que permeti retenir i captar el talent", i ha emfatitzat que "el nostre talent ha de tenir la possibilitat de crear i treballar a la nostra ciutat sense haver de marxar fora".

La darrera incorporació a la llista de Sandra Guaita ha posat en relleu que "tenim feina molt important a fer amb l'educació, ja que a partir d'aquesta crearem hàbits per consumir la cultura. Des de les etapes més infantils s'ha de transmetre tot el nostre patrimoni artístic i cultural i que tinguin accés sense fissures", ha afirmat.

Paraules clau:

Notícies relacionades