Back to top

Núria Gil, campiona d'Espanya de pujada vertical

Després d'aconseguir el Mundial per equips de Trail Running disputat a Tailàndia ara fa tres mesos, aquest cap de setmana Gil s'ha proclamat campiona d'Espanya de pujada vertical amb un temps de 47 minuts i 8 segons.

FOTOGRAFIA: Federació Espanyola d'Atletisme

El 2023 no podia començar millor per Núria Gil. L'atleta reusenca manté el bon estat de forma amb el que va acabar l'any passat i ja ha sumat el primer "títol" de la temporada, proclamant-se campiona d'Espanya de pujada vertical, després de recòrrer els sis quilòmetres i els 850 metres de desnivell en poc més de 47 minuts (47:08). 

Preseleccionada pel Mundial de Trail Running d'Àustria

A més a més, Gil, que era favorita per emportar-se el certamen que s'ha disputat a Ojós (Múrcia), s'ha assegurat una plaça en la preselecció per anar al Mundial de Trail Running que es disputarà a Àustria el pròxim mes de juny. 

Aquest campionat d'Espanya arriba, com dèiem, després que el passat novembre guanyés l'or per equips en el Mundial de Trail Running de Tailàndia, d'aconseguir la medalla de plata en la Marató de l'Ultra Pirineu i de la segona posició en l'Europeu de Trail Running disputat a les Illes Canàries el passat juliol.

Paraules clau:

Notícies relacionades