Núria Gil, la guanyadora de la medalla de plata de curses de muntanya

L'atleta reusenca Núria Gil aconsegueix dues medalles de plata al Campionat d'Europa de curses de muntanya.

FOTOGRAFIA: Federació Espanyola d'Atletisme

La Núria Gil (enmig de la fotografia) és l'atleta i fisioterapeuta reusenca que ha obtingut la seva primera medalla individual femenina, gràcies a quedar en segona posició al campionat europeu de curses de muntanya. Aquest es va disputar durant el primer cap de setmana del mes de juliol.

La modalitat Trail Race (47 km de recorregut) és la segona jornada del Campionat d'Europa (European Athletics Off-Road Running Championships) que s'ha disputat a El Paso (Illa de la Palma). A més, van aconseguir la medalla de plata a la modalitat d'equips, gràcies a la Núria Gil i a les seves companyes de selecció: Anna Comet, Júlia Font i Mónica Vives.

Tanmateix, tot i que no hi va haver un representant individual de l'equip espanyol al podi de la categoria masculina, van aconseguir la medalla de bronze en la modalitat d'equips.

La reusenca es va proclamar també guanyadora del campionat d'Espanya de curses de muntanya durant el mes d'abril de l'any 2021.

Imprescindible

La gala dels "Imprescindibles de Canal Reus" de l'any 2021 va premiar la Núria Gil per haver participat en diferents campionats europeus i mundials a Europa o Tailàndia.