Back to top

Núria Mas, primera tinent d'alcalde de Riudoms, renuncia als seus càrrecs

L’alcalde de Riudoms, Sergi Pedret Llauradó, assumirà provisionalment les responsabilitats de les seves àrees a l’espera de la reorganització del govern.

Després de 3 anys responsabilitzant-se de les àrees de dinamització social i de seguretat ciutadana, la primera tinent d’alcalde Núria Mas Folch renunciarà a la seva acta de regidora de l’Ajuntament de Riudoms per centrar-se en la seva vida personal i professional.

Segons ha manifestat Mas: "la meva vida personal i professional ha canviat. Amb la tornada a la normalitat, després de la pandèmia, he pogut comprovar que el temps del qual disposo no és prou per dedicar-me a les meves obligacions amb les quals em vaig comprometre”.

L’actual regidora de govern s’ha reincorporat de manera presencial a la seva tasca laboral sent el motiu principal que li impedeix disposar del temps necessari per a fer-se càrrec de les seves responsabilitats al consistori riudomenc.

Una decisió que ha comptat amb el suport i vist i plau de Sergi Pedret, l'alcalde del municipi: “incorporar-se a un equip de govern i fer-ho ocupant una tinència d’alcaldia requereix molta dedicació i a la vegada compromís. Decidir que ha arribat el moment de fer un pas al costat perquè no es té temps per exercir aquestes responsabilitats, és una decisió valenta i que, sens dubte, honora a la persona que la pren”.

A la vegada, Pedret ha reconegut la tasca duta a terme per la regidora durant aquest mandat. Ha agraït a la regidora l'impuls que han tingut les seves accions, destacant l’inici de la redacció dels Plans d'Igualtat i en especial el Pla de Mobilitat, aquest últim pendent d'aprovació pel ple.

En les seves declaracions, Mas ha volgut destacar la participació i treball fet en diverses activitats rellevants i reconegudes al municipi com la Jornada Jove i la Fira de l'Avellana, entre altres, emfatitzant la continuïtat del seu compromís amb Riudoms i la seva disposició a l'equip de govern.

En les properes setmanes, i un cop formalitzada la renúncia, es preveu la modificació del cartipàs municipal quedant per resoldre la possible reorganització del govern.

Paraules clau:

Notícies relacionades