Back to top

O-Rodri forma a Reus els hereus de Ter Stegen

És l'única escola a Reus especialitzada amb la figura del porter de futbol. Assistim a la jornada de final de curs de l'entitat per conèixer la seva tasca.
Fotografia de família de l'Escola de porters O-Rodri

Després de dies, fins i tot mesos, la gespa de l'Estadi Municipal ha tornat a recuperar la seva funció de terreny de joc. No ha acollit futbol professional, però si als millors professionals del territori en la seva matèria: els porters de l'Escola O-Rodri. Una entitat que des de fa quatre anys treballa per perfeccionar la tècnica dels seus alumnes: jugadors joves que busquen convertir-se algun dia en successors del seu entrenador, l'Oscar Ruiz, o fins i tot del mateix Ter Stegen, l'ídol del Futbol Club Barcelona.

"Primer persona, després futbolista", aquest és el lema de l'entitat. Els seus entrenadors volen inculcar als nens i nenes els coneixements que han après durant la seva trajectòria esportiva, aquells que mai ningú els va ensenyar quan eren petits. El treball de tot l'any es veu reflectit en la jornada de final de curs, la batalla de porters. Actualment a l'escola hi acudeixen esportistes de la província, però també de Lleida i Barcelona. Iniciatives com aquesta diada final serveixen també per guanyar adeptes, ja que són molts els jugadors que s'interessen per O-Rodri quan s'enfronten cara a cara amb la qualitat dels seus alumnes.