Back to top

Obert el període per captar projectes per a la 4a edició de la Incubadora TIC i Foodtech

El programa d'aquesta 4a edició es focalitza en les noves tecnologies i el sector agroalimentari i preveu incrementar l’acompanyament post incubadora

La Incubadora TIC i Foodtech de REDESSA enceta la seva 4a edició amb l’objectiu de continuar donant impuls als projectes de base tecnològica a través d’un programa intensiu de formació i de mentories personalitzades que han de facilitar als projectes l’accés al mercat.

El programa de la 4a edició es focalitza en les noves tecnologies i el sector agroalimentari, tot i que està obert a tots aquells projectes de base tecnològica que busquin un impacte en altres sectors estratègics per al territori, com ara el de la salut i el turisme.

En aquesta nova edició es reforçaran aspectes del programa relacionats amb la comunicació i l’storytelling dels projectes, així com en l’enfortiment de la metodologia d’emprenedoria Lean Startup, basada en la detecció de necessitats dels potencials clients i l’adaptació i canvi d’estratègia en qualsevol moment, en funció d’aquestes necessitats.

A més, per als projectes de la vertical de Foodtech es potenciarà la interacció amb els agents vinculats al Hub Foodtech & Nutrition: les empreses adherides, els centres de recerca (ISPV, EURECAT, IRTA etc.) i la Universitat Rovira i Virgili. Així mateix, està previst incrementar l’acompanyament post incubadora durant el segon any i l’accés al finançament, a través d’inversors, xarxes privades, projectes col·laboratius, cerca de subvencions, etc.

Com és habitual, el programa s’encetarà amb un bootcamp o programa intensiu de formació, tutories individuals amb mentors experts en diversos àmbits, xerrades amb professionals i tallers, etc. Els projectes es podran presentar fins al 15 de març a través del web de REDESSA.

Què és la Incubadora TIC i Foodtech?

Des de la seva primera edició l’any 2020, la Incubadora TIC està destinada a acompanyar projectes emprenedors amb solucions tecnològiques per a sectors estratègics amb potencial de creixement. La finalitat és oferir un programa d’acompanyament a través de consultors experts en el creixement d’empreses TIC, que ajudaran a validar el projecte i fer-lo créixer de forma escalable, facilitant l’accés a potencials clients i oferint alhora un espai de coworking on puguin treballar els membres de l’equip.

En les dues darreres edicions s’ha ampliat el focus de la incubadora cap a projectes del sector agroalimentari, buscant sinergies amb el teixit generat pel Hub Foodtech & Nutrition.

Paraules clau:

Notícies relacionades