Back to top

Oberta la convocatòria de les subvencions a empreses i emprenedors de Reus

La convocatòria està dotada inicialment amb 30.000 euros, ampliables a 50.000 euros, el termini per presentar sol·licituds finalitza el 10 d’octubre

La regidoria d’Empresa i Ocupació ha obert la convocatòria de subvencions a les empreses i als nous emprenedors per afavorir la creació de noves empreses a la ciutat. Aquesta convocatòria està dotada inicialment amb  30.000 euros, ampliables a 50.000 en funció de les sol·licituds rebudes i de les disponibilitats pressupostàries.  

Línies de subvencions

  • Foment a la creació i establiment d’empreses a Reus. Destinada a les empreses de recent creació amb un establiment a Reus i que realitzin una inversió mínima de 10.000 euros per la seva posada en funcionament. Aquesta línia està dotada inicialment amb 20.000 euros.
  • Foment al manteniment d’un establiment o negoci a través d’un traspàs. Per a les empreses establertes a Reus, que adquireixen un negoci ja en funcionament, que continuïn la seva activitat econòmica en el mateix establiment i que hagin realitzat una inversió mínima de 10.000 euros en despeses subvencionables. Aquesta línia està dotada inicialment amb 10.000 euros.

Requisits i termini

Podran ser beneficiaris de les subvencions les persones que compleixin els requisits generals i específics fixats a les bases i que hagin iniciat l'activitat econòmica o el realitzat el canvi de titularitat del negoci a través d’un traspàs entre el dia 31 de juliol de 2020 i el dia 30 de setembre de 2021.

En les dues línies, la quantia màxima de la subvenció serà de 2.000 euros i les despeses subvencionables inclouen projectes tècnics d’enginyeria, interiorisme, decoració o d’arquitectura, obres, instal·lacions, mobiliari o equipament tècnic, entre altres.

El termini per presentar les sol·licituds finalitzarà el dia 10 d’octubre de 2021. El tràmit es pot realitzar de forma telemàtica a través d'aquesta pàgina 

Ajuts emprenedoria 2021

Paraules clau:

Notícies relacionades