Back to top

Oberta la investigació de la mort d'una dona a Cambrils

El jutjat de violència sobre la dona 1 de Reus ha decretat presó provisional sense fiança a l'acusat per presumptes delictes d'homicidi, trencament de condemna i maltractament en l'àmbit familiar

Els Mossos d'Esquadra investiguen un possible nou cas de violència masclista. El passat divendres 30 de juliol va aparèixer el cos sense vida d'una dona al seu domicili i es creu que va ser assassinada per la seva parella. Segons recull la interlocutòria del TSJC, que s'ha conegut aquest dimarts a la tarda, després d'una discussió, l'home hauria abandonat el domicili, però a la tarda hi va tornar, segons assegura ell, per anar a recollir les seves coses. Allà es van tornar a discutir. 

Al vespre, el Servei d'Emergències Mèdiques va rebre una trucada de l'acusat alertant que la noia estava "estirada a terra, molt freda, morada i sense reaccionar. 

L'home tenia una ordre d'allunyament i no podia acostar-se a ella a menys de 200 metres. El jutge ha decretat presó provisional sense fiança a l'acusat per delictes d'homicidi, trencament de condemna i maltractament en l'àmbit familiar

Vuitena víctima de violència masclista 

Si es confirma que es tracta d’un cas de violència masclista, aquesta víctima de Cambrils seria la vuitena dona morta a Catalunya des de principi d’any. El jutjat de violència sobre la dona 1 de Reus ha decretat presó provisional sense finça per al detingut com a presumpte autor dels delictes d'homicidi, trencament de condemna i maltractament en l'àmbit familiar.

Concentració per denunciar el crim

L'Ajuntament de Cambrils ha convocat un minut de silenci a la plaça de l'ajuntament a les 14 hores per condemnar aquest homicidi. D'altra banda, el col·lectiu feminista de Cambrils, Les Filomenes, també ha convocat una concentració a la plaça de l'ajuntament. En aquest cas, tindrà lloc a les 8 del vespre d'aquest dimecres, 4 d'agost. 

Paraules clau:

Notícies relacionades