Back to top

Obertes les inscripcions de la 11a Cursa de les Dones de Reus

La cursa estarà limitada inicialment a 2.000 participants. Ja es poden realitzar les inscripcions online.

Aquest matí s'ha presentat en roda de premsa la 11a edició de la Cursa de les Dones de Reus, que enguany tindrà lloc el 7 de maig. Una cursa que s’ha convertit en l’activitat esportiva i solidària més multitudinària a la ciutat de Reus i què, com en els darrers anys, tindrà sortida i arribada a la Plaça de La Llibertat. En aquesta edició, però, la distància a córrer s’ampliarà fins als 5km i recorrerà l’habitual circuit de les edicions anteriors amb un petit afegit a la zona del centre comercial la Fira de Reus. 

Inscripcions

Les inscripcions ja es poden fer, de manera online, a través del web www.cursadonesreus.cat . El preu és de 12€ per participant, i dona dret a la participació, dorsal personalitzat, samarreta tècnica, avituallament a l’arribada de la cursa, sorteig de material per a totes les participants, assegurança, cronometratge amb xip, premis per les guanyadores i animació de la cursa.

La cursa estarà limitada inicialment a 2.000 participants. L’organització habilitarà punts d’inscripció presencial.

Cursa solidària

La recaptació anirà íntegrament destinada a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. Una entitat sense ànim de lucre arrelada al territori des de fa 30 anys. Els seus objectius són donar suport als malalts oncològics i als seus familiars, afavorir l'educació en qüestions relatives al càncer i fomentar el voluntariat, entre altres.

Recollida de dorsals

Tal com es va fer a l’edició passada, la recollida del dorsal, samarreta i bossa de benvinguda es farà al polilleuger Alberich i Casas els dies 5 i 6 de maig de 9h a 21h ininterrompudament. No es lliuraran dorsals el mateix dia. Gràcies a la bona rebuda que va tenir l’any passat, a l’hora de fer la recollida del dorsal es podrà deixar la signatura a la lona commemorativa de la cursa.

Activitats complementàries

Com cada any també s’ha organitzat una cursa infantil a les 10:00h. Hi podran participar nens i nenes dels 4 fins als 12 anys. Les inscripcions són gratuïtes, amb donatiu i samarreta opcionals.Prèviament a la sortida es farà una escalfament per a totes les participants, a la mateixa plaça.

Voluntariat

Com cada any, l’organització fa una crida per captar voluntaris i voluntàries. Aquelles persones que vulguin participar es poden posar en contacte amb Reus Esport i Lleure o amb l'Oficina de l'Esport Femení. 

Dorsal 0

Per a tots aquells i aquelles que no puguin participar a la cursa però vulguin deixar la seva aportació a la causa, s'habilitarà el dorsal 0. 

cartell dona

 

Paraules clau:

Notícies relacionades