Back to top

Obertes les inscripcions de la caminada popular per la Marató de TV3

Aquest any, La Marató de TV3, que compleix la seva trentena edició, està dedicada a la salut mental i se celebrarà el dia 19 de desembre
cartell caminada popular la marató tv3 2021

La regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure, amb la col·laboració de l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles i l’Institut Pere Mata, i amb el suport de Tretzesports, organitzen la caminada popular per La Marató de TV3, en aquesta edició a benefici de la salut mental, el pròxim diumenge 12 de desembre.

La caminada sortirà a les 10 h de la plaça Anton Borrell (parc de Sant Jordi). S’han dissenyat dos recorreguts: un de 10 km i un altre més curt de 5,5 km. Els participants en el recorregut curt pujaran per la Boca de la Mina, i després de fer una visita al pavelló dels Distingits, tornaran pel barri Gaudí. Per la seva banda, els participants de la caminada llarga aniran fins al camí de Maspujols i baixaran per Castellvell, per arribar de nou a la plaça Anton Borrell.

A l’arribada hi haurà avituallament i qui vulgui podrà fer un donatiu, com cada any, que anirà destinat a La Marató de TV3.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través d'aquesta pàgina web.

Paraules clau:

Notícies relacionades