Back to top

Obertes les inscripcions de la caminada Reus-Prades-Reus 2022

Aquest any, per celebrar els seus 25 anys, la caminada estrenarà un nou punt de sortida i d'arribada

El diumenge 5 de juny, se celebrarà la tradicional Caminada "Reus-Prades-Reus", que enguany celebra el seu 25è aniversari. Les inscripcions ja estan obertes i teniu temps fins al 20 de maig. Tot i això, l’organització es reserva el dret d’admetre més inscripcions a partir del dia 21 de maig amb el recàrrec corresponent de 6 euros, i es podrà fer de les següents maneres:

  • Pàgina web: En aquest cas cal emplenar les dades que es demanen
  • Al local de l’Associació Excursionista Catalunya de Reus: c/. D’Orient, 17 – Baixos, de Reus (dilluns i dijous de 7 a 9 del vespre) en efectiu, o bé amb targeta de crèdit.
  • A la tenda d'esports Intersport de Reus dins l'horari comercial (de dilluns a dissabte de 10 a 20:30 hores).
  • A la tenda d'esports Skaditrecks de Tarragona dins l'horari comercial (de dilluns a dissabte de 10 a 14 hores i de 17 hores a 20:00 hores).

Els dorsals dels participants es donaran:

  • 30,31 i 1 de juny a la tenda Skaditreck de Tarragona
  • 2,3 i 4 de juny a la tenda Intersport de Reus
  • També el mateix dia, a partir de les 6 h del matí

Nou punt de sortida 

Per celebrar els seus 25 anys, la caminada estrenarà un nou punt de sortida i d'arribada, que serà la plaça del Mercadal de Reus. L’horari de sortida a 7 del matí, i l’hora límit d’arribada són les 10 de la nit.

La Caminada "Reus-Prades-Reus"

La Caminada "Reus-Prades-Reus" és una marxa a peu, excursionista, no competitiva on preval el repte personal i de superació del participant, així com la germanor i solidaritat entre participants. Té un recorregut de 54,800 km amb un desnivell acumulat de 2.950 m, i és puntuable pel Circuit Català de Caminades de Resistència 2022, en la que s’estableix una classificació individual i una altra per entitats, basada únicament en la participació.

Paraules clau:

Notícies relacionades