Back to top

Obertes les inscripcions per l’Open Reus Pro Pàdel

Es realitzaran quatre tornejos diferents a 9 seus de la ciutat

L’Open Reus Pro Pàdel ha obert les inscripcions per participar en el torneig que tindrà lloc els divendres i caps de setmana del mes de febrer als clubs i centres de pàdel de la ciutat i que disputarà les finals, si la situació epidemiològica ho permet, en una pista que s’instal·larà a la plaça del Mercadal.

Per apuntar-s’hi cal entrar a  https://www.reusesport.cat/open-reus-pro-padel i realitzar la preinscripció a través de la plataforma Maximum Padel Tour o als diferents Indoors que participen. El preu és de 18 euros per torneig.

Es realitzaran quatre tornejos diferents a 9 seus en les següents dates:

  • Global Pàdel : 4,5 i 6 de febrer
  • Reus Deportiu i Reus Ploms : 11,12 i 13 de febrer
  • Pàdel Indoor Reus, Pàdel Reus, Pàdelx4, Winner Sports Reus i Tot Pàdel: 18,19 i 20 de febrer
  • Club Tennis Reus Monterols : 25,26 i 27 de febrer.

Final a la plaça del Mercadal

El torneig comptarà amb categoria femenina i masculina, amb un màxim de quatre categories, i el quadres de competició de les parelles seran en funció del nivell d’aquestes per tal de gaudir de partits el més emocionant possibles. El format serà el mateix per a tots els tornejos, així com els obsequis que rebran els participants. Els jugadors i jugadores poden inscriure’s a tantes seus com vulguin.

El sistema de competició serà per quadre eliminatori, amb dos partits garantits i es jugaran dos sets, punt d’or i super tie break

Les finals de cada seu i cada categoria es jugaran a una pista que es muntarà a la plaça del Mercadal, centre neuràlgic i eix comercial i de vida social de la ciutat de Reus, i que té com objectiu principal acostar el pàdel a la ciutat.

Premis

Els guanyadors i guanyadores de cada categoria en cada torneig rebran com a premi una entrada d’un dia pel WPT Estrella Damm Reus-Costa Daurada OPEN.

Obsequis

Tots els inscrits i inscrites a cada torneig rebran la samarreta oficial de l’Open Reus Pro Pàdel, de color diferent per cada un d’ells, i entraran als sorteig de dues entrades pel WPT Estrella Damm Reus – Costa Daurada Open.

open pro padel reus cartell

 

Paraules clau:

Notícies relacionades