Back to top

Objectiu: sumar a Portugal

El Reus s'enfrontarà al Barcelos aquesta nit a les 22 h (hora reusenca). Els de Jordi Garcia volen aconseguir el segon triomf de la fase de grups de la Lliga Europea.

La jornada inaugural de la Lliga Europea al grup D va acabar amb victòria del Reus i de l'Sporting, davant del Saint-Omer i del Barcelos respectivament. Tot plegat fa que el partit d'aquesta nit pugui ser transcendental en les opcions dels dos equips per jugar la final a vuit. La pressió, però, és pels portuguesos, que si perden veuran les dues places privilegiades a sis punts.

Precedent a Valdagno

Reus i Barcelos es van enfrontar el passat desembre a la ronda prèvia disputada a Valdagno. Aleshores, reusencs i portuguesos van repartir-se un punt (2-2) en un partit en què els de Paulo Freitas es van avançar en el marcador (0-2), i posteriorment els de Jordi Garcia van empatar. De fet, sumar un punt a Portugal ja seria un bon resultat pels ganxets.

El partit entre el Barcelos i el Reus es jugarà aquesta nit a partir de les 22 hores (hora reusenca). Filippo Fronte, polèmic àrbitre del Barcelos-Reus i del Braga-Reus de Valdagno, i Claudio Ferraro seran els àrbitres del partit.

Descobreix com juga el Barcelos

Paraules clau:

Notícies relacionades