Back to top

Obre, finalment, el nou alberg excursionista de l'Albiol

Es tracta del primer alberg de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) a les Muntanyes de Prades, i del catorzè equipament guardat de la Federació.

Aquest mes de maig es posa en marxa el nou alberg "Josep Golorons" de l'Albiol, un projecte que es va començar a gestar fa uns 18 anys i que ofereix prop de 50 places. Després d'un any d'haver-se fet la inauguració més protocolària, a l'espera de licitar-se'n la seva gestió, ara sí que l'equipament entrarà en funcionament. I ho farà el 20 de maig, primer només en caps de setmana, i a partir del juny obrint tots els dies.

La gestió es sustenta en dos pilars: la iniciativa social i la mediambiental 

El projecte de gestió, a mans de la cooperativa Actua i de l'empresa Anem x Feina, uneix la iniciativa social, amb la inserció laboral de joves i de persones en risc d'exclusió social, amb l'acció mediambiental, a base de projectes de sostenibilitat. Tot plegat posat al servei dels excursionistes i de les persones  o col·lectius que vulguin desenvolupar activitats de lleure o esportives a l'entorn del municipi de l'Albiol.

L'alberg pertany a la FEEC

Es tracta del primer alberg de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya a les Muntanyes de Prades, i del catorzè alberg guardat de la Federació.
Amb aquest nou alberg es busca dinamitzar el municipi de l'Albiol i potenciar el turisme de muntanya.

porta de l'alberg amb l'església al fons

Paraules clau:

Notícies relacionades