Back to top

Obre el primer hotel de la Costa Daurada després de la crisi sanitària

És també un dels pioners a Catalunya que ho fa, amb l'objectiu de reactivar el turisme en un any que tancarà, segons les previsions, amb xifres negatives pel sector.
Imatge de l'entrada de l'hotel Best Terramarina de la Pineda

La Costa Daurada s'ha convertit en pionera en el sector turístic quan aquest divendres ha obert un dels primers hotels de Catalunya després de la crisi sanitària del coronavirus.

Per fer-ho, els propietaris de l'Hotel Best Terramarina de la Pineda han seguit el protocol establert per l'Instituto para la Calidad Turística referent a combatre la COVID-19.

Els clients respectaran, en els espais comuns, la distància de dos metres de seguretat gràcies a les modificacions del mobiliari, es desinfectaran totes les superfícies a càrrec de treballadors que han rebut formació específica i es facilitaran pacs de benvinguda als hostes amb una mascareta i un gel hidroalcohòlic al seu interior.

Una de les mesures de seguretat implantades a l'hotel Best Terramarina de la Pineda
Una de les mesures de seguretat implantades a l'hotel Best Terramarina de la Pineda 

Entre altres mesures establertes, l'hotel Best Terramarina de la Pineda destaca la implantació de codis QR i la digitalització dels tràmits de reserva, el marcatge de vies de circulació dins l'hotel i la reducció d'objectes comuns.

Les primeres reserves seran de proximitat

Els turistes arribaran ja en aquest primer cap de setmana de juny i s'estima que durant la Fase 3 fins a 50 clients s'allotgin a l'establiment.

Segons les previsions de la cadena hotelera Best Hotels, però, les pèrdues d'enguany en cap cas es podran recuperar durant l'estiu. S'estima que dels 84 milions de turistes que van visitar l'Estat Espanyol l'any passat, aquest 2020 no n'arribin ni la meitat.

L'horitzó el troben l'1 de juliol amb la possible arribada del turisme internacional, ja que, si tot va bé, la cadena continuarà amb més obertures progressives al llarg del mes de juny.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades