Back to top

Obren diligències penals contra Vandellòs II

El Jutjat d'Instrucció número 2 de Reus ha obert diligències penals contra la Central Nuclear Vandellòs II, arran d'una denúncia presentada per l'associació ecologista Societat Humana. Aquests van denunciar que, l'any passat, la central va estar funcionant durant 17 dies amb una fuga en la barrera de pressió.
Central Nuclear.

Segons l'entitat ecologista, la central hauria estat operant durant 17 dies del 2018 sense complir amb els requisits tècnics de funcionament, després d'haver detectat una possible fuga en l'anomenada barrera de pressió.

Arran de la denúncia de Societat Humana, el Jutjat d'Instrucció número 2 de Reus hauria obert diligències penals contra la Central Nuclear de Vandellòs II. Un fet que s'ha conegut, avui dimecres, després que la central hagi patit una nova aturada no programada, durant el procés de reconnexió a la xarxa. Segons ha informat l'Associació Nuclear Ascó-Vandellòs (ANAV), la causa d'aquest fet hauria estat un 'desajust en les accions de normalització de la instrumentació en el procés de sincronització'.

Paraules clau: