Back to top

Obres d’arranjament al barranc del Molí, al seu pas pel barri Gaudí

Les obres han tingut un cost d’uns 3.000 euros i s’estima que el volum de terra extreta és d’uns 135 m³

La regidoria de Medi Ambient finalitza aquest dimecres, 13 de juliol, les obres d’arranjament del barranc del Molí, a l’altura del barri Gaudí. Les feines es van iniciar el passat 7 de juliol i han consistit, principalment, en el desbrossat del barranc i la retirada de terra acumulada a sota el pont de la línia de ferrocarril Barcelona-Riba-Roja d’Ebre, amb l’objectiu d’evitar possibles inundacions en cas d’avingudes fortes d’aigua.

El tram on s’han fet els treballs té una llargada de 500 m, i és el tram de barranc que circula en paral·lel a l’avinguda Saragossa, al barri Gaudí. Les obres han tingut un cost d’uns 3.000 euros. A les feines hi ha intervingut un tractor desbrossador, una retroexcavadora, i una excavadora de petites dimensions atesa la baixa alçada del pont. S’estima que el volum de terra extreta és d’uns 135 m³.

Daniel Rubio, regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, afirma que "la proximitat del barranc a una zona residencial fa que sigui necessari realitzar manteniments periòdics per mantenir aquests espais en les condicions adequades, tal com demanen les associacions veïnals".

El barranc del Molí neix al terme municipal de Castellvell del Camp, travessa el passeig de la Boca de la Mina i, posteriorment, s’uneix al barranc de l’Escorial.

Paraules clau:

Notícies relacionades