Back to top

Ocupacions del 85% a la demarcació de Tarragona per Setmana Santa

El sector valora positivament les dades de recuperació tot i no arribar al nombre de pernoctacions del 2019

La Setmana Santa del 2022 ha estat la de la recuperació del turisme a la demarcació de Tarragona amb un gran protagonisme de l'ambient esportiu i familiar. Des de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) calculen que l'ocupació mitjana en hotels, càmpings i apartaments ha estat propera al 85%, sobretot entre Dijous Sant i Dilluns de Pasqua i les reserves de darrera hora del mercat de proximitat han fet possible arribar a aquestes dades.

El portaveu de la FEHT, Xavier Guardià, ha fet una valoració positiva i assegura que les expectatives ja eren bones i les han superat i tot i que no s'ha arribat a les xifres de 2019, s'hi han apropat bastant.  

El turisme esportiu

Per la seva banda, la presidenta de la FEHT, Berta Cabré, s'ha mostrat molt positiva respecte a la recuperació de les competicions esportives aquest any, "gràcies a totes les competicions hem pogut garantir una Setmana Santa amb una bona ocupació i sense patir per si farà bon temps. El fet d'organitzar tantes competicions esportives a Salou, Cambrils i Vila-seca que utilitzen instal·lacions de tota la Costa Daurada fa que ens puguem planificar amb antelació i també ens ajuda molt a desestacionalitzar".

Properament, a la Costa Daurada se seguiran duent a terme competicions esportives internacionals com, per exemple, l’ISPS Handa  Championship de golf amb algun dels millors jugadors d’Europa que es realitzarà a Infinitum del 21 al  24 d'abril.

Cal recordar que, a més dels esdeveniments esportius, aquestes dates la demarcació de Tarragona també acull turisme sènior procedent de l’IMSERSO, que es troba actualment allotjat en diversos establiments hotelers. Durant el que queda d'abril i tot el mes maig, el turisme internacional de centre Europa, així com la touroperació britànica i irlandesa seran els principals visitants de la demarcació de Tarragona.  

Paraules clau:

Notícies relacionades