Back to top

Ocupen un pis i exigeixen diners al propietari per marxar

Els fets van passar a Salou i els dos detinguts van demanar fins a 1.000 euros al propietari del pis que havien ocupat a canvi d'abandonar l'immoble

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir entre el 5 i 7 de febrer, a Salou, dos homes de 21 anys, com a presumptes autors d’un delicte d’amenaça condicionada. A un d’ells també se’l va denunciar penalment per ocupació d'habitatge aliè.

Van ocupar la residència d'estiu

Els fets van succeir el passat 1 de febrer quan el propietari d’un pis, ubicat a la localitat de Salou, va presentar una denúncia perquè una parella havia entrat al seu domicili d’estiu. Tot seguit, els Mossos van desplaçar-se al pis on van identificar un home i una dona als quals van denunciar per entrada a vivenda aliena. Fruit de l’actuació policial la dona va acabar marxant de l’immoble.

L’altre ocupant, juntament amb un amic, van demanar 1.000 euros al propietari per marxar del domicili on havien entrat sense la seva autorització. Així mateix, l’agent immobiliari que gestionava la venda de la propietat va rebre un parell de trucades dels dos detinguts reclamant-li 1.000 i 2.000 euros per alliberar el pis.

Davant d’aquests fets, els Mossos d’Esquadra van detenir entre dissabte i dilluns d’aquesta setmana dos homes a Salou per les amenaces condicionades al propietari exigint-li els diners per tornar-li el seu domicili. Els dos detinguts van passar diumenge i dimarts, a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.

Paraules clau:

Notícies relacionades