Back to top

Oferir oportunitats i retenir el talent

L’escola Buenafuente’s Actors posa en marxa ESAER, un cicle per a estudiants que volen ser artistes, i a l’escola de dansa Artis impulsaran un cicle formatiu de grau mitjà de danses urbanes a partir del proper curs escolar.

L’escola Buenafuente’s Actors prepara als seus alumnes en arts escèniques, teatre musical i doblatge, i també en gravació, producció i muntatge. Al mes de setembre engegaran ESAER, un cicle en què s’impartirà ensenyaments per a professionals en arts escèniques i audiovisuals, un sector que, segons explica la directora de l’escola, Maite Buenafuente, es troba en creixement i demana professionalitat.

Dins l’àmbit de la dansa, l’escola Artis de Reus impulsa un nou cicle formatiu de grau mitjà de danses urbanes, uns ensenyaments en què l’escola ha format part de l’elaboració del seu pla d’estudis. La idea és professionalitzar cada cop més el sector i que hi hagi un major reconeixement de les danses urbanes. Durant aquest mes de juny està obert el període de preinscripció.

L’objectiu d’aquest tipus d’estudis és que el talent no es vegi obligat a marxar als grans nuclis urbans i que al territori més proper s’ofereixin oportunitats d’alt nivell. És a dir, que Reus esdevingui una ciutat davantera en l’oferta d’ensenyaments de l’àmbit creatiu, cultural i artístic.

Paraules clau:

Notícies relacionades