Back to top

Oliver Klein i el seu govern presenten els primers pressupostos a Cambrils

Uns comptes que s'incrementen un 8% respecte de l'any passat, enfilant-se per sobre dels 51 milions i mig d'euros.

L'equip de govern de Cambrils, encapçalat pel nou alcalde Oliver Klein, i el regidor d'Hisenda, David Chatelain, han presentat aquest dimecres els comptes municipals per al 2022. Uns comptes que passen de 47 a 51 milions i mig d'euros malgrat la previsió de reducció d'ingressos d'impostos importants pel consistori cambrilenc com el de les plusvàlues o les llicències d'obres. Uns descensos compensats per una major aportació del govern central, que superarà els 9 milions d'euros.

La part més visible d'un pressupost són les inversions, entre les quals destaquen la remodelació de la Rambla Jaume I amb més de 2,6 milions d'euros, la urbanització de l'avinguda de l'Esport amb gairebé 2 milions d'euros i l'enderroc, finalment, de l'antiga estació de tren. Una despesa, de 48.000 euros, que assumirà l'Ajuntament de Cambrils avançant-se a ADIF per accelerar la urbanització de l'entorn.

L'executiu cambrilenc també ha reforçat la partida destinada al Patronat Municipal de Turisme, ja que a partir d'enguany aquest organisme s'encarregarà de les campanyes informatives d'esdeveniments culturals com el Festival Internacional de Música i també de totes les competicions esportives del municipi.

Paraules clau:

Notícies relacionades