Back to top

Oliver Klein: "La moció de censura a Cambrils sempre ha estat sobre la taula"

El líder d'NMC, que serà batlle el pròxim dimarts després del plenari de la moció de censura, admet que el fet de ser "la clau" de la governabilitat al municipi li ha permès fer el pas per assolir l'alcaldia.

Aquest dimecres, el programa 'La Comarcal' de Canal Reus ha arrencat temporada entrevistant Oliver Klein, el portaveu del grup municipal del Nou Moviment Ciutadà que, juntament amb l'oposició en bloc, han presentat una moció de censura contra Camí Mendoza. Klein ha assegurat que la moció de censura sempre ha estat sobre la taula, però que una progressiva pèrdua de confiança l'ha desencadenat. 

Segons assegura el futur batlle de Cambrils, el seu ha estat el partit clau durant el mandat, que ha pogut decidir qui governa. En el moment en el qual s'han donat les condicions idònies per fer el salt a l'alcaldia, no se n'ha estat. "És una oportunitat única després de 10 anys a la política". 

Klein serà alcalde el pròxim dimarts 28 de setembre, després del ple de l'Ajuntament de Cambrils que arrencarà a les 12 del migdia. Serà el ple en el qual el PSC, el PP, Cs i el Nou Moviment Ciutadà, arravataran l'alcaldia a la republicana Camí Mendoza, que és al capdavant del consistori des del 2015 i que va ampliar la seva majoria el 2019. 

Recupera l'entrevista

Paraules clau:

Notícies relacionades