Back to top

Onolfo no paga i el CF Reus serà exclòs de les competicions

La Federació Catalana de Futbol ha assegurat a Canal Reus que a hores d'ara el propietari del CF Reus no ha saldat el deute i que, si s'acaba confirmant, es dictarà una mesura de no-prestació de serveis federatius que comportarà no poder competir al club.

Clifton Onolfo segueix sense pagar. El deute que manté el CF Reus amb els jugadors del filial de la temporada 2018/2019, encara existeix, segons la Federació Catalana de Futbol. D'aquesta manera, el club roig-i-negre es quedarà sense competir una temporada més.

Reducció del deute

Segons informa el Diari de Tarragona, l'administrador concursal David López, ha anat reduint el deute existent durant els darrers mesos gràcies al cobrament de diversos assumptes pendents que tenia el club. Ara mateix la xifra s'ha reduït de 221.000 € a 55.000 €. Un número que Onolfo, no ha abonat.

Clifton Onolfo

El CF Reus en els calendaris de la FCF

Aquesta mateixa setmana la Federació Catalana de Futbol va publicar els calendaris de la Segona i Tercera Catalana on apareixia el primer equip i el filial roig-i-negre en el grup de Lleida. Una aparició que pot ser un vist i no vist si Onolfo no resol el deute existent.

D'aquesta manera, el futur del Club de Futbol Reus Deportiu segueix a l'espera que algú doni una passa endavant per intentar salvar un club centenari.

Paraules clau:

Notícies relacionades