Sense opcions al Palau Blaugrana

El Reus no ha pogut fer res contra la superioritat del Barça, una superioritat que s’ha accentuat a la segona part.

El Reus tornava al Palau Blaugrana, pavelló on els roigs-i-negres van gestar l'èpica eliminant els culers del play-off de l'OK Lliga. Amb aquest record present, els de Jordi Garcia volien mantenir els bons resultats assolits en les darreres visites a can Barça. Els roigs-i-negres han sortit tancats al darrere, amb un bloc compacte en defensa i allargant les possessions en atac. Per la seva banda, els d'Edu Castro han volgut marcar un ritme elevat des de l'inici del duel.

Al minut 7, Càndid Ballart ha aturat una rematada d'Hélder Nunes, però João Rodrigues ha empalat el refús i ha marcat el primer gol de la tarda (1-0). Quan en faltaven vuit pel descans, Sergi Aragonès ha vist la blava per fer caure amb l'estic a Sergi Panadero. El mateix Hélder Nunes, des del punt de penal, ha fet el segon amb un xut ras per sota l'aixella de Ballart (2-0).

L'alegria ha durat poc

Abans de la mitja part, Marc Julià amb una gran jugada individual ha provocat una pena màxima que Sergi Aragonès ha enviat al fons de la xarxa, després d'un bon xut col·locat als peus de Sergio Fernández (2-1). Just quan el Reus ha pogut agafar aire, Rodrigues ha rematat una assistència d'Alabart per fer el tercer local segons després (3-1). Amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

El Barça no perdona i sentència

A la represa, el Reus ha gaudit d’un parell de bones ocasions per fer el segon. Unes oportunitats que no han acabat en gol, un gol que sí que ha arribat per part blaugrana. Hélder Nunes, amb sort, ha enviat la bola per sota de Ballart per fer el quart (4-1). Minuts més tard, Panadero, Rodrigues i Grau han sentenciat en un tancar i obrir d’ulls (7-1). Marc Julià i Pau Bargalló han marcat des de la falta directa (8-2) i ja en el darrer segon, el jove Guillem Jansà s’ha estrenat com a golejador amb el primer equip (8-3).

El Reus ha rebut un correctiu duríssim i ha de passar pàgina el més ràpid possible. Dissabte els de Jordi Garcia rebran la visita del Voltregà al Palau d’Esports.