Sense opcions a la Lliga Europea

La derrota d'aquest dissabte contra l'UD Oliveirense (1-5), sumada a la de divendres contra l'Sporting Club, deixen el Reus sense opcions al títol continental

El primer assalt va ser dur i encara no havien passat vint-i-quatre hores de la derrota contra l'Sporting Club que el Reus Deportiu Miró ja tornava a ser sobre els patins. Després d'uns primers minuts d'encert, el conjunt del Baix Camp ha perdut el control del partit contra l'UD Oliveirense (1-5) i també qualsevol opció d'accés a la final a quatre de la competició europea.

El tàndem entre Salvat i Rodríguez ha aixecat la moral reusenca a primera hora. Àlex ha superat la defensa portuguesa i Salvat ha acabat de rematar la feina sobre la porteria (1-0). Després de marcar territori, el conjunt de Jordi García s'ha vist molt més confiat que divendres, i durant el primer quart d'hora de partit ha amenaçat amb nombroses ocasions del 27 i també del capità.

Domini efímer

La glòria ganxeta ha durat poc. Abans del descans, els del carrer Gaudí han hagut d'entomar un cop dur. Quan restaven 5 minuts de la primera part, el conjunt portuguès ha igualat el matx i, poc després, un atac ben tramat de l'Oliveirense ha superat de nou Ballart.

Un retorn dels vestidors a mig gas ha permès als de Portugal ampliar les distàncies en el marcador (1-3) i ja a la desesperada, una blava a Àlex Rodríguez ha concedit a l'ex del Reus, Marc Torra, l'1 a 4. Jorge Silva ha dictat sentència amb el definitiu 1 a 5.

Del seu pas per Luso, el tècnic Jordi García se n'emporta els bons minuts i considera que tots els errors enfortiran l'equip, ha explicat en declaracions postpartit.