Sense opcions pel tercer lloc

Els de Jordi Garcia hauran de lluitar per la quarta plaça de l'OK Lliga després de perdre el derbi contra el Calafell. El desencert des de la falta directa (0/3) ha estat clau.

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Els primers cinc minuts del derbi han estat tremendament intensos. Al minut i mig, Sergio Miras ha vist la blava per un cop sense bola a Marc Julià, i l'olotí ha perdonat el primer des de la bola aturada. Segons més tard, Sergi Aragonès ha vist la targeta per fer un gest amb l'estic, situació que ha provocat un tres contra tres durant uns instants. Per tancar aquest inici, Martí Casas ha avançat el Calafell amb un aixeca i pica (1-0).

Aleshores, Jordi Garcia ha demanat un temps mort per assossegar el ritme del partit i per demanar als seus jugadors que allarguessin les possessions per controlar el duel. Després d'uns minuts de "calma", i d'un penal fallat per Sergio Miras, Jordi Ferrer ha fet el segon (2-0). Humberto Mendes ha vist la blava per un cop de colze a David Gelmà, i Gerard Camps ha evitat la diana de Diego Rojas.

Sense encert des de la directa

El començament del segon temps no ha tingut res a veure amb el del primer. Els de Ferran López s'han dedicat a mantenir la possessió, i Martí Casas ha tingut l'opció de fer el tercer, però un bon Martí Zapater ha evitat la diana del 18 local sobre la línia de gol. Una acció que, veient les repeticions televisives, sembla que ha entrat. El mateix Casas, ara sí, ha fet el tercer després que Zapater li aturés la desena (3-0).

La reacció roig-i-negra ha arribat ràpidament, i Sergi Aragonès amb un xut des de mitja pista ha fet la primera diana ganxeta (3-1). Segons més tard ha arribat la desena a favor dels de Jordi Garcia, però Camps ha evitat el gol de Marc Julià. A vuitanta segons pel final, Joan Salvat ha marcat amb un xut potent (3-2), i ja sense porter, Casas ha sentenciat (4-2).. Així doncs, la tercera posició de l’OK Lliga és pel Calafell.

Temps per descansar

Després de dos partits en menys de 48 hores, ara el Reus té quinze dies per preparar l'últim partit de la fase regular de l'OK Lliga. La setmana vinent es disputa la final a quatre de l'Europe Cup, l'antiga CERS, i no hi haurà competició domèstica. Així doncs, els de Jordi Garcia rebran l'Arenys el pròxim 29 d'abril al Palau d'Esports amb l'objectiu de ser quarts.