Back to top

Operació antidroga a Reus i Valls

Els Mossos d'Esquadra estan duent a terme una operació antidroga a Reus i a Valls, des de les 5 de la matinada. Fins ara, han fet 10 detencions, gràcies a 7 entrades a les dues localitats. En el cas de la capital del Baix Camp han entrat en 2 habitatges, un situat al número 28 de l'avinguda Cardenal i Barraquer i, l'altra, al carrer Benidorm, al número 1. L'operació continua oberta.
Mossos

Foto: Ivan Compte

La investigació està dirigida pels jutjats de Valls. De fet, ha començat de matinada i, bona part de l'activitat, s'ha concentrat a Valls. Es tracta d'una operació contra el tràfic de drogues, sobretot, cocaïna i heroïna. Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, en els registres han trobat una gran quantitat de diners en efectiu. De moment, han arrestat 10 persones, bona part de les quals podrien ser distribuïdors de droga. Tot i que l'operatiu fa més de quatre hores que està en marxa, no descarten noves entrades i detencions.

A Reus s'han efectuat dues entrades, una al número 28 de l'avinguda Cardenal Vidal i Barraquer i, l'altra, al carrer Benidorm. En el cas de la capital de l'Alt Camp, s'han realitzat escorcolls al carrer Mestre Ramon Farré i al camí del Tomb del Balcó.

Paraules clau: