Back to top

Disparitat d'opinions davant la nova Rua del Confeti

La Rua del Confeti substitueix la Guerra del Confeti, i suposa un canvi de recorregut i de dinàmica: es llança molt de confeti però no entre les colles del carnaval, sinó entre les colles i el públic

La rua del confeti ha arrancat de la plaça de la Llibertat i ha fet el recorregut invers a la rua matinal, acabant a la plaça de la Pastoreta. Aquesta ha estat una de les principals novetats del carnaval d'enguany, ja que la guerra de confeti entre colles que es feia al voltant del passeig Mata, s'ha traslladat al centre de Reus. A banda de convertir-se en una rua, on totes les carrosses circulaven en el mateix sentit, els participants tiraven el confeti als espectadors, i no entre ells. El canvi ha generat diverses opinions entre els reusencs, mentre uns el valoren positivament d'altres afirmen que preferien el format anterior.

Tot i això, des de les colles creuen que, un cop acabi el carnaval, serà el moment de fer balanç, i valorar els pros i contres dels canvis que s'han introduït enguany.

Paraules clau:

Notícies relacionades