Oportunitat perduda

Gerra d’aigua freda al Palau. El Reus ho ha intentat, però l’efectivitat del Barcelos deixa els roigs-i-negres amb poques opcions de final a vuit.

Ambientàs al Palau en la primera gran final de l'any. Com sempre, l'afició no ha fallat a la seva cita amb el Reus i ha estat el sisè jugador des del xiulet inicial. Primera part complicada pels ganxets, amb massa intervencions de Càndid Ballart i poques aparicions de Conti Acevedo.

Després d'una bola al ferro, Vieirinha ha superat el porter ganxet per fer el primer (0-1). El gol ha fet mal als locals, que a poc a poc s'han anat situant a la pista. Quan semblava que s'arribaria al descans amb triomf per la mínima del Barcelos, Checco Compagno ha arrossegat una bola i l'ha enviat a l'escaire visitant (1-1). Diana per empatar i per fer embogir el Palau.

El Barcelos sentencia

Els millors minuts del Reus han arribat a l'inici del segon temps, amb bones oportunitats que han topat amb Acevedo. I aleshores ha arribat el segon del Barcelos, obra d'Alvarinho (1-2). La diana, lògicament, ha fet mal, però els de Jordi Garcia s'han refet. El porter visitant ha evitat l'empat, i el ferro també. A 2:44 pel final, Luis Querido ha enviat un penal fora, després d’una blava a Ferran Giménez. Amb la superioritat, Centeno ha fet el tercer (1-3), i Rampulla el darrer (1-4).

El Reus ja no depèn d’ell mateix

Tot i la derrota, els de Jordi Garcia continuen vius a Europa, però ja no depenen d’ells mateixos. Hauran de guanyar a França contra el Saint-Omer i que Sporting i Barcelos no empatin. Diumenge torn per l’OK Lliga al Palau, a les 17 h davant l’Alcoi.