Back to top

Orada a la taronja | Recepta

Vols aprendre a cuinar una orada a la taronja? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil Destí Baix Camp de Canal Reus

Aquesta setmana a la Gastromòbil-Destí Baix Camp de Canal Reus aprenem a fer una Orada a la Taronja, amb el xef Xavier Martí, del Restaurant El Círcol de Reus.

INGREDIENTS

  • 1 orada
  • 1 all porro
  • 1 cabeça d’alls
  • Fumet de peix
  • Mantega
  • 4 taronges
  • 1 llimona
  • 1 llima
  • Salsa “yondu”
  • OOVE Oli d'oliva Verge Extra
  • Sal volcànica
  • Germinats
  • Salicòrnia
  • Ous de salmó

ELABORACIÓ

  1. Netegeu l'orada o demaneu-la neta a la peixateria i feu-la filets
  2. Feu el fumet sofregint amb oli d’oliva, un all porro, una cabeça d'alls, cranc i galeres. Un cop ben sofregit, afegiu-hi el peix de roca i l'aigua i deixeu-lo bullir durant mitja hora.
  3. Poseu una mica de mantega en una paella a foc lent.
  4. Afegiu-hi el suc de quatre taronges i una llimona i deixeu que redueixi.
  5. Un cop hagi reduït, afegiu-hi una mica de fumet i salsa “yondu“.
  6. Marqueu l'orada amb un raig d’oli per la part de la pell, i després poseu-la a la paella amb el suc dels cítrics.
  7. Emplateu posant el llom de l'orada amb el suc dels cítrics.
  8. Ratlleu pell de llima per sobre.
  9. Poseu sal volcànica, germinats i salicòrnia i ous de salmó, a sobre de l'orada.
  10. Decoreu-ho amb un cruixent de tapioca

Consulta totes les receptes de la Gastromòbil AQUÍ

Paraules clau:

Notícies relacionades