Back to top

Organitzaran una assemblea oberta per explicar el procés de neteja de residus a Hispània

Aquest dimecres ha visitat la zona el director Isaac Peraire, que ha parlat amb els veïns per tranquil·litzar-los sobre les obres que s'han de fer per a la construcció d'un aparcament.

Aquest dimecres al migdia, Isaac Peraire, el director de l'Agència de Residus de Catalunya, ha visitat el solar de l'antiga Hispània, on l'Ajuntament de Reus vol edificar-hi pisos de protecció oficial i construir-hi un aparcament soterrat. Es tracta d'un projecte que ha sumat polèmica després que la CUP denunciés que els terrenys on s'ha de fer aquest pàrking estan contaminats

Peraire ha parlat amb els representants dels veïns i els ha explicat que la situació és perfectament controlable i que simplement caldrà fer unes tasques de neteja de la zona. De fet, ha proposat una assemblea oberta a tothom per tal de garantir tota la informació sobre el procés. Una proposta que Marina Berasategui, responsable política  d'AMERSAM, l'empresa que gestiona els aparcaments municipals a Reus, ha entomat assegurant que "agafo el guant d'aquesta idea i la durem a terme". Berasategui ha acompanyat Peraire en la seva visita a la zona juntament amb el regidor d'Empresa i Ocupació, Carles Prats. 

Procés transparent

La voluntat de l'Agència de Residus de Catalunya és fer tot el procés el més transparent possible. Segons Peraire existeixen protocols per abordar situacions com la que existeix a Hispània i la seguretat està garantida. Per això, tan ell com els representants de l'Ajuntament de Reus, demanen tranquil·litat a la ciutadania. 

Paraules clau:

Notícies relacionades