Back to top

Organitzen una recollida de signatures a favor de Mohamed Said Badoui

El nou Grup de Suport a Mohamed Said Badoui ha iniciat una recollida de signatures per a denunciar la repressió que el president d'Adedcom està patint.

El reusenc Mohamed Said Badaoui pot ser expulsat de l'Estat per part de la Policia Nacional. Badaoui va tramitar la nacionalitat espanyola fa un parell d'anys, i no va ser fins aquest mes de juny que li van denegar, al·legant que era una persona radicalitzada. Aleshores, l'activista va iniciar un procés judicial demanant al jutge que el cos policial aportés les proves adients per demostrar que és una persona radicalitzada.

Denuncien que es vulgui vincular l'islam amb el terrorisme

És per aquest motiu que el Grup de Suport a Mohamed Said Badoui denuncia que el seu activisme sigui considerat com a radical i no com a un exercici del dret a la llibertat d'expressió, opinió i participació. Afegeixen que aquesta situació és especialment greu pel fet que suposa un assenyalament, criminalització i persecució de les persones musulmanes, amb l'objectiu de vincular l'islam amb terrorisme o criminalitat, i perquè intenta silenciar les veus que denuncien el racisme i la islamofòbia institucional.

La recollida de signatures, a través del portal d'Unitat contra el feixisme i racisme, serviran per a reclamar la suspensió del procediment administratiu d'expulsió de l'activista reusenc.

Paraules clau:

Notícies relacionades