Orgull roig-i-negre

Un golàs de David Gelmà des de tres quarts de pista dona tres punts vitals als de Jordi Garcia, que han remuntat un marcador advers (4-3).

La manca de ritme per l’aturada de seleccions s’ha fet palès des dels primers instants al Palau d’Esports. El Reus, amb la baixa de Raül Marín per unes molèsties, ha portat el control del partit durant la primera part, amb una aventura en solitari de Rojas i un penal fallat de Gelmà com a principals accions de perill.

Per la seva banda, el CP Manlleu ha plantejat una defensa tancada, evitant que les jugades roigs-i-negres arribessin fins a la porteria visitant. En la primera ocasió de gol osonenca, Biel Pujadas ha avançat el Manlleu amb un fort xut des de l’interior de l’àrea (0-1), després d’una recuperació de bola al mig del camp. El Reus ha continuat amb el control però sense trobar la porteria visitant. Segons abans del descans, una pèrdua de Gelmà i una sortida de la porteria de Ballart han deixat sol a Pujadas, que ha fet el segon a plaer (0-2).

Reacció del Reus

Els de Jordi Garcia han sortit dels vestidors buscant un gol que els situés de nou en el partit. Dues accions de Compagno i una de Gelmà han topat amb Xavier Arcas, però a la quarta ocasió, l’italià ha marcat el primer del Reus amb un xut que ha passat per sota del porter visitant (1-2). El Manlleu també hi ha dit la seva, però el pal i Càndid Ballart han evitat la diana visitant.

Marc Julià ha tingut l’empat des de la falta directa després d’una blava del visitant Alonso, però la bola ha impactat amb el ferro. Qui sí que ha marcat és el Manlleu, que malgrat la inferioritat, ha fet el tercer gràcies al gol de Pol Franci (1-3). Poc després, Julià ha fet el segon amb un gran xut ras i creuat, posant emoció al partit fins al final (2-3).

Èpica per sumar els tres punts

Una nova blava a Alonso ha permès a Compagno fer l’empat a tres després d’una falta directa magistral (3-3), i a tres minuts pel final, un cacau de Gelmà des de tres quarts de pista ha culminat la remuntada reusenca (4-3).

Triomf importantíssim del Reus en la seva lluita per ser cap de sèrie a la Copa del Rei. La setmana vinent els de Jordi Garcia visitaran la difícil pista del CE Lleida Llista.