Back to top

Oukhelfen: l'alt rendiment entre el desconfinament i el Ramadà

L'atleta reusenc ja torna a entrenar a l'aire lliure, però la tornada progressiva a la normalitat li ha coincidit amb el mes del Ramadà. Coneixem com és el seu dia a dia.
Abdessamad Oukhelfen sortint a córrer per Reus

Tot i que es troba en un dels seus millors moments de forma, Abdessamad Oukhelfen haurà d'esperar fins a l'any que ve per disputar les competicions que tenia previstes per aquest 2020, fites tan rellevants com són els Jocs Olímpics de Tòquio o el Campionat d'Europa d'Atletisme de París.

 

El del Magreb, reusenc des dels sis anys, s'havia proposat aconseguir la mínima olímpica a la prova dels 5.000 metres abans d'aquest estiu l'estiu, però la pandèmia del coronavirus li ha frenat totes les expectatives. Tot i que ara tindrà més temps per preparar-se, assegura que no ha perdut la forma, ja que s'ha entrenat a casa durant aquests dos mesos amb una bicicleta estàtica i peses.

Ara, la Fase 0 del desconfinament li permet a Oukhelfen poder sortir a l'exterior a exercitar-se durant tot el dia, però l'atzar ha fet coincidir aquestes dates amb l'inici del Ramadà. S'entrena fora de casa dues hores a la tarda i practica aquesta celebració amb devoció, sabent, a més a més, que no suposa cap impediment pel seu estat físic, ja que, perd pes i això el beneficia.

Tot i que no sap quan podrà tornar a la pista, Abdessamad ja planteja aquest 2020 com un any de transició i diposita les seves esperances amb un 2021 que li pot canviar el seu futur professional.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades