12:35 - 17 juny 2021
Gastromobil
Ous trencats amb vieires i cansalada
Receptes de Gastromòbil: Ous trencats amb vieires i cansalada del restaurant Ferran Cerro
Ferran Cerro és el cuiner del restaurant Ferran Cerro. El plat que ens porta converteix els productes més bàsics en propostes sorprenents. La proposta és uns Ous trencats amb vieires i cansalada
Ingredients:
- Pinyons
- Vieires
- Cansalada
- Pernil d’aglà
- Tomàquets cirera confitats
- Patates
- Ous
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
Elaboració:
- Torreu els pinyons a la paella amb un raig d’oli.
- Ratlleu la patata amb la mandolina en fils molt prims i poseu-la en remull. A continuació, assequeu-los bé i fregiu-los en oli abundant. Retireu-los de la paella i saleu-los.
- Marqueu les vieires a la paella.
- Talleu les vieires per la meitat i poseu-les a la base del plat.
- Afegiu-hi els tomàquets cirera confitats, tallats també per la meitat.
- Poseu-hi els pinyons per sobre i unes tires de cansalada.
- Afegiu-hi uns encenalls de pernil d’aglà i uns grapadet de germinats.
- Al mig del plat poseu-hi el rovell de l’ou cru i saleu-lo.
- Cobriu-ho tot amb els encenalls de patata.
El Restaurant
- Restaurant Ferran Cerro
- 977 945 142
- Plaça del Castell 2, 43003, Reus
Postre
Us recomanem que acompanyeu aquest plat amb una Taronja Bombó, de Virginias. Taronja confitada amb cobertura de xocolata negra, una equilibrada combinació aromàtica amb un sabor profund, cítric i afruitat.
Fem un vermut amb...
Abans de començar, us recomanem que feu un vermut de Reus amb Vermuts Yzaguirre. Perquè un bon àpat comença amb un bon vermut.