Back to top

Pablo del Río "torna" al Reus Deportiu Miró

El Reus Deportiu Miró comptarà amb una quarta "incorporació" de cara al curs vinent, ja que els de Jordi Garcia recuperen a Pablo del Río. El jove jugador ha disputat la segona volta de l'OK Lliga amb el CE Vendrell.

El gallec Pablo del Río tornarà a celebrar gols amb la samarreta del Reus Deportiu Miró. El jove jugador formarà part de l'equip dirigit per Jordi Garcia la temporada vinent, després de finalitzar la seva cessió al Club d'Esports Vendrell, entitat amb la qual va disputar la segona volta i el playoff per la permanència.

Del Río ha estat un jugador clau en els esquemes de Xavi Ferrer: dels 29 punts que ha aconseguit el Vendrell a l'OK Lliga, 17 han estat amb la presència del jugador gallec a l'equip del Baix Penedès. Del Río ha anotat 12 gols en 16 partits, amb la samarreta vendrellenca, convertint-se en el quart màxim golejador de l'equip, tot i haver disputat la meitat dels partits de la temporada. De la dotzena de dianes, vuit han arribat des de la pilota aturada.

Retorn sense presentació 

El Reus Deportiu Miró no realitzarà cap presentació pel gallec, ja que el club considera que "del Río no ha marxat mai". Durant la cessió amb el CE Vendrell, el jugador ha continuat passant per les instal·lacions del club ganxet per mantenir les rutines de gimnàs i de nutricionista. 

Amb el retorn de Pablo del Río, i si no hi ha canvis d'última hora, la plantilla del Reus Deportiu Miró per la temporada 2021/2022 està tancada: Càndid Ballart i Martí Zapater defensaran la porteria reusenca, mentre que Raül Marín, Marc Julià, Joan Salvat, Felipe Castro, Checco Compagno, David Gelmà, Ferran Giménez, Pablo del Río i Diego Rojas seran els jugadors de camp.

Paraules clau:

Notícies relacionades