Back to top

Pablo Nájera, amb un peu i mig al Sarzana italià

El jugador madrileny del Reus Deportiu Miró, Pablo Nájera, no continuarà a l'equip roig-i-negre la temporada vinent. Tot apunta que el seu nou equip serà el Sarzana italià.

Continua el ball de noms al món de l'hoquei. Segons ha pogut saber Canal Reus TV, Pablo Nájera abandonarà la disciplina reusenca el pròxim mes de juny per defensar la samarreta del Sarzana italià la temporada 2021-2022. El madrileny tenia una opció al contracte que li permetia renovar automàticament per un curs més, però el club li va comunicar que no continuaria pocs dies abans que s'activés aquesta clàusula.

D'aquesta manera, Pablo Nájera deixarà el Reus després de dues temporades. El 57 roig-i-negre va arribar al club ganxet la temporada 2019-2020 per suplir Cristian Rodríguez. En els dos anys que porta el mig defensant els colors roigs-i-negres, Nájera ha marcat deu gols amb l'equip i ha guanyat la Supercopa d'Espanya del 2019.

La de Pablo Nájera serà la segona baixa del Reus Deportiu Miró de cara a la temporada 2020-2021, després que al passat febrer s'anunciés la marxa d'Àlex Rodríguez al Deportivo Liceo. Pel que fa a les altes, els roigs-i-negres tenen encarrilades les incorporacions de l'italià Francesco Compagno i de David Gelmà, davanter del Girona CH. També és més que probable l'arribada de Martí Zapater, porter del CE Noia Freixenet.

Contractes que finalitzen

Qui també té un peu i mig fora del Reus Deportiu Miró és Romà Bancells. El de Maçanet de la Selva acaba contracte aquest juny, i tot fa indicar que el jugador finalitzarà la seva etapa al Reus aquesta temporada. D'altra banda, Felipe Castro va firmar per un any, però tot apunta que continuarà a les ordres de Jordi Garcia el curs 2021-2022

Paraules clau:

Notícies relacionades