Back to top

'Paisatge Ferrater' humanitza l'autor a través de l'art

Aquest dijous torna Paradigmes a Cal Massó i ho fa amb una peça que barreja teatre, dansa i audiovisuals, amb una base en els textos i poemes del mateix autor, Gabriel Ferrater.

'Paisatge Ferrater', així és com es diu la nova proposta del festival Paradigmes, a càrrec de l'artista Georgina Llauradó. Es tracta d'una ficció construïda a partir d'entrevistes i textos que Gabriel Ferrater va narrar en primera persona, per poder mostrar una visió humana i fidel de la vida de l'autor.

A nivell de llenguatges, interactuen l'audiovisual, el teatre de text i la dansa. I, pel que fa a la tria de textos i materials, han buscat anar més enllà de tot allò que la gent ha dit sobre Ferrater, per concentrar-se en les seves paraules, en la seva visió. 

Paradigmes és una proposta que dona una oportunitat al talent de la ciutat i de la rodalia, però ho fa des de l'experimentació i la diversitat d'estils. 'Paisatge Ferrater' es durà a terme a Cal Massó avui dijous 7 d'abril, en dues sessions, a les 19:00h i a les 21:00h.

Paraules clau:

Notícies relacionades