Back to top

El Palau Bofarull a Reus es tenyeix de lila amb motiu del 25N

Amb aquesta acció la Diputació de Tarragona vol expressar el seu compromís amb la defensa dels drets de les dones, la lluita feminista i la denúncia de la violència masclista

El Palau Bofarull a Reus es tenyeix de lila aquesta setmana amb motiu del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les Dones que se celebra cada 25 de novembre. Amb aquesta acció la Diputació de Tarragona vol expressar el seu compromís amb la defensa dels drets de les dones, la lluita feminista i la denúncia de la violència masclista.

Aquest dimarts al Palau Bofarull, al carrer Llovera de Reus, s'hi ha instal·lat una instal·lació efímera de color lila que romandrà a la façana del Palau fins al pròxim diumenge. Aquesta decoració ha estat elaborada per l'artista Violeta Bofarull, exalumna de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus.

La Diputació continua enguany amb la campanya "Violència contra les dones: ni a casa, ni al teu municipi, ni enlloc" i se suma al manifest unitari per commemorar aquest dia, elaborat per l'Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya, consensuat amb l’Associació Catalana de Municipis (ACM), la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Delegació del govern a Catalunya i les quatre diputacions catalanes. El document es llegirà el divendres 26 de novembre durant el Ple de la Diputació.

Paraules clau:

Notícies relacionades