Palau Roig-i-negre

Triomf històric i importantíssim del Reus Deportiu Virginias al Palau Blaugrana. Feia dotze anys que els roigs-i-negres no guanyaven en territori culer. El primer punt de les semifinals, al sac i ben lligat.

La calma abans de la tempesta. Així han estat els primers minuts del Barça-Reus al Palau Blaugrana. Després d'uns moments de tempteig, els locals s'han avançat en el marcador. João Rodrigues ha estat l'encarregat de fer el primer, aprofitant una assistència de Pau Bargalló (1-0) al minut 6.

Al Reus no l'ha afectat el gol i, de fet, ha capgirat el marcador. Una gran combinació entre tots els jugadors de camp ha acabat amb la bola al fons de la xarxa, gràcies a un gol de David Gelmà (1-1). Pràcticament, a la jugada següent, un penal provocat per Julià ha significat el segon, firmat pel mateix olotí (1-2).

Aleshores ha estat el Barça qui ha remuntat el resultat. Sergi Llorca des de la distància primer (2-2), i Helder Nunes des del punt de penal després (3-2), han col·locat els culers per davant en l'electrònic. Les alternatives en el marcador no s'han acabat aquí. Compagno ha tornat a igualar el partit aprofitant una bola morta a l'interior de l'àrea (3-3), i quan faltava un segon per la mitja part, Gelmà ha culminat un contraatac ganxet (3-4).

El Reus s'escapa

L'idil·li dels roigs-i-negres amb l'efectivitat s'ha allargat durant la segona part. Marc Julià ha trobat un passadís entre la defensa blaugrana per marcar el cinquè del Reus (3-5). Un encert que ha anat agafat de la mà de l'actuació monumental de Martí Zapater, que ha tapat tots els forats de la porteria i ha evitat que el Barça marqués a la segona part. A poc per acabar, Compagno ha perdonat el sisè des de la falta directa.

Triomf històric

Amb aquesta victòria el Reus recupera el factor pista a favor, i s'assegura jugar els dos partits del Palau d'Esports (divendres i diumenge de la setmana vinent). Victòria històrica dels roigs-i-negres, que no guanyaven al Palau Blaugrana des del desembre del 2010. Dilluns, segon partit, i aquest equip convida a somiar. I si...?