Back to top

Pallarès aposta per dotar de figura jurídica l'àrea metropolitana durant el pròxim mandat

Ho ha fet aquest dimarts al vespre en la seva primera conferència de precampanya celebrada al Centre d'Amics de Reus.

La candidata de Junts a les eleccions municipals de Reus, Teresa Pallarès, apunta a continuar fent passes endavant amb l'àrea metropolitana com un dels principals objectius del pròxim mandat. Ho ha fet aquest dimarts al vespre en la seva primera conferència de precampanya celebrada al Centre d'Amics de Reus.

En una ponència articulada a través del poder de les olors a l'hora de recordar vivències, llocs i tradicions de la ciutat, Pallarès ha volgut remarcar les potencialitats de la ciutat. Unes potencialitats entre les quals ha destacat el teixit comercial, el sector tecnològic amb el Tecnoparc i les seves futures connexions ferroviàries o el desplegament "imminent" del Hub Foodtech & Nutrition, que segons ha avançat, ja compta amb més d'una trentena d'empreses interessades.

La candidata de l'espai postconvergent també ha refermat la capitalitat de Reus. Un lideratge que assegura que la ciutat "exerceix i exercirà" dins de l'àrea metropolitana del Camp de Tarragona. De fet, apunta que en els pròxims 4 anys aquesta àrea s'ha de dotar de marc jurídic i definir també les funcions i els lideratges de cada municipi que en formi part.

Pallarès considera que les ciutats més grans d'aquesta àrea metropolitana han de definir "les seves potencialitats", sumant també el sector privat amb la participació de les empreses del territori, amb l'objectiu de situar a la regió com a referent cultural, turística, econòmica i industrial en l'àmbit europeu.

Tot plegat, deixant ben clar que la seva intenció és dedicar-se "exclusivament" a l'alcaldia de la ciutat, si acaba guanyant els comicis del pròxim mes de maig. Cal recordar que durant poc més d'un any, Teresa Pallarès va combinar la regidoria d'Economia, Coneixement i Habitatge amb el càrrec de delegada del Govern de la Generalitat al Camp de Tarragona.

En l'acte, Teresa Pallarès ha estat acompanyada d'alguns dels membres de l'actual grup municipal com Montserrat Caelles o Josep Cuerba i del mateix alcalde, Carles Pellicer. També ha destacat la presència de Jordi Cervera, que fa tot just una setmana va donar-se de baixa del partit que ell mateix va crear, ARA Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades