Back to top

Pallarès vol aprofitar el llegat de l'actual Junts per Reus per assolir l'alcaldia

La candidata a l'alcaldia de Junts per Catalunya a Reus ha defensat el procés de primàries del partit després de les acusacions de Víctor Terradelles i ha assegurat que ha estat obert, democràtic i transparent. També afirma que cal treballar en una candidatura que englobi l'antic espai convergent.

Hores després que l'agrupació local de Junts per Catalunya a Reus confirmés que Teresa Pallarès seria la seva candidata a les eleccions amb el 95% dels vots dels afiliats, l'actual regidora i delegada del Govern de la Generalitat, engegava el camí que l'ha de dur a intentar conservar l'alcaldia de Pellicer d'aquí a 12 mesos.

En aquest sentit, Pallarès ha realçat la feina de l'actual alcalde després d'onze anys d'alcaldia, afirmant que tot i que han de buscar millors perfils per atraure nous votants, també han de saber valorar la feina aglutinadora de l'actual alcalde, encarrilant una hipotètica entesa similar a l'actual, amb regidors del PDeCAT i Junts.

Sobre el procés de primàries, Pallarès ha defensat la transparència d'aquest, sense entrar a valorar les declaracions de dilluns de Victor Terradellas, l'altre precandidat, que va carregar contra ella i l'executiva local afirmant que havien posat pals a les rodes a la seva candidatura. Tot i això, sí que ha assegurat que ell no li va proposar en cap moment fer una candidatura conjunta, com va assegurar el mateix Terradellas.

Pel que fa a possibles pactes postelectorals, la candidata de Junts no ha concretat si marcaran cap línia vermella a negociar amb partits que van donar suport a l'aplicació de l'article 155. Un debat, diu, que arribarà més endavant.

Paraules clau:

Notícies relacionades