Back to top

El Pallol concentra els locals comercials més cars de Reus

Els dos espais més cars són al passeig comercial del Pallol i tenen un lloguer mensual de 32 i 25 mil euros

Sense tenir en compte aquests dos locals, la mitjana del preu dels lloguers del Pallol és de 5.600 € mensuals, és a dir, 26 € el metre quadrat. Uns preus fixats per l'empresa propietària, Núñez i Navarro, que també posseeix el pàrquing subterrani. El director de la immobiliària Àgorax, Dídac Rodríguez, explica que el preu per metre quadrat depèn de molts factors, però que la majoria es troba entre els 15 i 25 €, així doncs, els lloguers del Pallol es troben a l'extrem superior.

L'impacte d'aquestes elevades xifres es nota a l'ambient del passeig comercial, on fa temps que hi ha moltes persianes abaixades. El president de l'associació de comerciants, Pau Salvador, lamenta aquesta situació i diu que esperen que la construcció del nou hotel del Pallol reactivi el comerç. A més, encoratja a les persones interessades a llogar, perquè, segons afirma, l'empresa propietària està disposada a negociar preus. Rodríguez puntualitza que si els preus s'adaptessin al mercat actual, es llogarien més locals.

local per llogar centre reus

El tercer local comercial amb un lloguer més car de la ciutat es troba al carrer Mestral, amb un cost de 24.000€ al mes, tot i que tenint en compte la seva dimensió, només costa 8€ el metre quadrat. Les altres zones més cotitzades de Reus són el raval de Santa Anna i el centre de la ciutat, amb lloguers d'entre 3.500 i 7.000 € i una mitjana per metre quadrat de 13 €.

Segons el director de la immobiliària Àgorax, a conseqüència pandèmia s'han trobat amb locals buits a carrers de primer nivell. Un fenomen que abans no solia passar, ja "es corria la veu" i es llogaven els locals abans que tanquessin els anteriors negocis.

Paraules clau:

Notícies relacionades