Back to top

El Pallol entrega 1.000€ a la Fundació Banc dels Aliments

Les compres dels seus clients han permès recaptar 1000 € per contribuir a ajudar a les famílies de les comarques de Tarragona que més ho necessitin.

Aquest matí, Juan Torres, responsable de el Pallol, ha fet entrega d’un xec per valor de 1000€ a Eusebio Alonso Redondo, president de la Fundació Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona, institució que des de fa anys vetlla perquè cap persona de la demarcació pateixi la necessitat primària més elemental, la manca de recursos alimentaris.

L’aportació es correspon amb la recaptació obtinguda a través del sorteig solidari que el Passeig Comercial el Pallol va posar en marxa durant les festes de Nadal entre els seus clients. Tal com afirmen des de el Pallol, “per a tots nosaltres és una satisfacció poder contribuir amb el nostre granet de sorra a la meravellosa tasca que duu a terme la Fundació Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona en favor de les persones que més ho necessiten”.

Gràcies a accions com aquesta, el Banc d’Aliments de les Comarques de Tarragona ha arribat a 32.100 beneficiaris i ha atès a 167 entitats benèfiques. Totes les persones que vulguin realitzar una aportació solidària poden fer-ho a través de transferència o bizum amb el número 01836.

Paraules clau:

Notícies relacionades