Back to top

El Pallol s'il·lumina d'ambient nadalenc

Des d'aquest divendres i durant tota la campanya de Nadal el Centre Comercial El Pallol s'omplirà de llums de colors, motius nadalencs i nombroses activitats.

Durant aquestes festes el Pallol estarà il·luminat per llums de colors i motius nadalencs. La bústia màgica, on tothom qui vol pot dipositar-hi la seva carta amb els desitjos i il·lusions per l'any que ve, el trenet il·luminat, on s'hi pot pujar, la muntanya de regals o el banc per seure i gaudir d'aquest espectacle nadalenc, són alguns dels elements destacats de la decoració del Centre Comercial El Pallol.

També els óssos en moviment o una exposició de pintura de l'artista Josep M. Gort són altres atractius de l'espai, que durant aquestes festes de Nadal s'omplirà d'activitats.

Les compres anticipades incrementen l'activitat comercial d'El Pallol 

Des de l'Associació de Comerciants del Pallol afirmen que durant les darreres setmanes ja han notat un increment de visitants als seus establiments, i és que una part dels clients estan anticipant les compres de cara al Nadal davant la possible falta d'abastiment d'alguns dels productes. També es deu a la darrera campanya dels Bons Reus, que va finalitzar fa pocs dies.

Paraules clau:

Notícies relacionades