Back to top

El PAM mobilitza 273 persones

El passat 12 de desembre es va tancar el procés de votació per escollir les prioritats del Pla d'Acció Municipal. Fins aquesta setmana l'Ajuntament no ha fet públiques les dades de participació, evidentment baixes.
PAM

L'Ajuntament de Reus ha tancat la fase de votació de les propostes del Pla d'Acció Municipal amb 3.866 vots efectuats per 273 persones. D'aquestes, 210 han utilitzat la plataforma web de participació.

El govern de la ciutat, amb la Vicealcaldessa, Noemí Llauradó, i la regidora de Participació, Montserrat Flores, treu pit d'haver assolit l'objectiu "d'aprofundir en la cultura participativa de la ciutat". Ara bé, la participació, en aquest procés, ha estat molt inferior a la dels pressupostos participatius dels darrers anys. 

Les noves fases

Des d'aquesta setmana i fins el 17 de gener, està activa una enquesta d'avaluació del procés. A més, el Govern continuarà "amb l'exercici de transparència i donarà compte a la ciutadania de les actuacions del PAM a mesura que es vagin realitzant". istratiu», amb 72 vots.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades