Back to top

Pànic a la Palma

Feia dies que un total de 35 joves es reunien cada tarda per preparar la cinquena edició de La Palma Terror Show. El resultat ha estat la recreació d'un orfenat aterridor que aquest cap de setmana ha obert les portes al públic. Personatges, escenografies i històries pensats per divertir i fer passar por a parts iguals.
La Palma Terror Show

Crits i nervis. Molts nervis. Això és el que s'ha viscut al túnel de la Palma Terror Show, organitzat pel Casal de Joves de Reus a les portes de la Castanyada o, més aviat en aquest cas, de Halloween. Fidels al seu paper, actors i actrius han representat la realitat d'un orfenat fantasmagòric en què han vingut tres germans que ho han revolucionat tot. "La gent entra espantada i crec que, encara que sigui una mica curt, compleix les expectatives perquè sempre se senten crits i rebem bones opinions" afirma l'Adrià Sánchez, un dels actors i encarregat d'introduir els visitants en el recorregut. Per la seva banda, Miquel Potau, disfressat de pallasso terrorífic, explica: "Els visitants no s'esperen que de sobte m'aixequi. M'agrada veure com els nens i no tan nens s'espanten".

En el llarg quart d'hora de recorregut els visitants s'han emportat altres sorpreses de mort, com cadàvers que cobren vida, melodies tenebroses i un ampli ventall de personatges terribles. Molts coincideixen que el millor o el pitjor moment del túnel està reservat per als últims minuts.

Com ja és habitual, la Palma Terror Show no cobra entrada, sinó que l'únic requisit per passar por ha estat portar dos litres de llet per persona que es donaran al Banc dels Aliments.

Paraules clau:

Notícies relacionades