Back to top

El paper de la dona en el món tecnològic

'Dones TIC' ha estat el títol de la jornada d'aquest dijous, emmarcada en el Woman Tech.

Aquest matí de dijous, s'ha celebrat a Fira Reus la jornada 'Dones TIC', en el marc del Woman Tech. Ha estat una sessió presencial que ha acollit ponències, i una taula rodona, sobre la presència de la dona a l'àmbit de les start-ups i la tecnologia. Així, al llarg del matí, sobretot, s'ha volgut destacar el paper de la dona a l’àmbit empresarial i tecnològic de la ciutat de Reus i la seva àrea d’influència.

Ha estat una sessió oberta a la ciutadania i, especialment, als alumnes de centres formatius relacionats amb les TIC. La jornada ha servit per reivindicar la necessitat de trencar prejudicis al voltant de les formacions científiques i tecnològiques entre les estudiants més joves, mostrant-los les diferents opcions i camps on poden desenvolupar una carrera professional dins aquest àmbit. 

Entre altres, la directora general de la tecnològica Inetum a Catalunya, Susana Prado, ha remarcat la importància de la “sororitat visible i invisible entre les dones”. Per la seva banda, la co-fundadora de la consultora Talentea, Àurea Rodríguez, ha posat l’accent en la necessitat de “perdre la por a equivocar-se i llançar-se perquè això va de futur”.

Paraules clau:

Notícies relacionades