Back to top

Paraula i flamenc es fonen al Cicle Grans Mestres

El certamen ha ofert una nova entrega al públic reusenc amb Mariana/Yerma, dos personatges de Federico García Lorca interpretats per Mercè Samprieto i meridat amb la música de
Sara Sambola i Aleix Bové.
Paraula i flamenc es fonen al Cicle Grans Mestres

Mariana i Yerma, dues dones valentes que van canviar un món governat per normes i tradicions patriarcals. Els dos personatges de Federico García Lorca tenen com a nexe comú la determinació i la radicalitat. Mariana Pineda, predicadora de la llibertat i Yerma, una critica entre el rol social i el desig de ser mare. En aquesta entrega del Cicle Grans Mestres ha estat l'actriu Mercè Samprieto l'encarregada de trepitjar l'escenari del Fortuny i ficar-se a la pell d'aquests dos personatges lorquians amb una dramatúrgia carregada de força.

En aquesta ocasió, Francesc Cerro Ferran, director del cicle,  no només ha utilitzat els recursos audiovisuals que caracteritzen el certamen. La música en directe ha envoltat el teatre reusenc amb una mescla de paraula i flamenc de la mà de la cantadora barcelonina Sara Sambola i el guitarrista reusenc Aleix Bové.

La propera representació del Cicle Grans Mestres serà el 9 d'abril amb Romeo i Julieta de William, on Marta Marco i Ernest Villegas interpretaran aquesta tragèdia de William Shakespeare adaptada als nous temps.

Paraules clau:

Notícies relacionades